Rólunk

A Tensi az első magánkézben lévő utazási irodaként 1983 óta működik, 2013-ban ünnepelte kerek 30. születésnapját.

A kezdetek után mára már a magyar utazási piac egyik legtőkeerősebb, legdinamikusabban fejlődő utaztatója, amely egyedülállóan komplex szolgáltatáscsomagot, az idegenforgalom összes szegmensében széles választékot nyújt egyéni és csoportos utasai, valamint vállalati ügyfelei számára.

Cégünk mindenkor magas színvonalú, minőségi termékeket és rugalmas, hatékony kiszolgálást nyújt ügyfelei számára. A Tensi az elmúlt több mint 30 esztendőben mindvégig igyekezett megfelelni a hazai és nemzetközi idegenforgalmi piac igényeinek, szem előtt tartván a minőségi szolgáltatást, a rugalmasságot, valamint a versenyképességet kereslet és kínálat tekintetében. Szolgáltatásai sokoldalúsága, minőség iránti elkötelezettsége és az általa használt modern technika és szakértelem gyümölcsöző ötvözésének köszönhetően ma az egyik legnagyobb és legsikeresebb magyar utazási iroda, mely mindegyre bővülő ügyfélkörrel büszkélkedhet.

Cégcsoportunk jelenleg 11 önálló tagot tömörít. A változatos profilú, ám egymáshoz harmonikusan illeszkedő és egymást támogató vállalatok összehangoltan működnek, és a magyar piacon egy sokrétűen variálható szolgáltatáscsomagot képviselnek.

A TENSI Congress útja napjainkig

1983-ban megalakul a Tensi Gmk, majd Kisszövetkezet, mely elsősorban tenisz és síoktatásra koncentrál. Az első magántulajdonban levő utazási irodaként kerül regisztrálásra.

1989-ben megalakul a Tensi Tours Kft., a neves német kongresszusszervező KOGAG céggel együttműködésben. A KOGAG sok éven át a Tensi résztulajdonosa.

1992-ben a Tensi Magyarországon először indít charterjáratot Ciprusra.

2003-ban megalakul a Tensi Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.

2003-tól a cég tevékenységében egyre nagyobb hangsúlyt kapott a belföldi és nemzetközi konferenciaszervezés.

2005-ben a Tensi Tours Kft., 2006-ban a Tensi Kft. ISO 9001:2000 minőségirányítási tanúsítványt szerez.

2006-tól a konferenciaszervező részleg a TENSI Congress márkanév alatt forgalmazza szolgáltatásait

Elismeréseink

Irodáink többször részesültek magas szintű szakmai és közönségdíjakban az elmúlt években:

  • „A 2004. év legjobb corporate utazási irodája címmel tűntetik ki irodánkat  a Business Traveller olvasói”.
  • 2005-ben „A legjobb utazási iroda” címmel az Utazó magazin olvasói tisztelnek meg bennünket.
  • 2008-ban a Tensinek ítélték a Superbrand címet.
  • 2008-ban „Az év utazási irodája” címmel a TENSI-t tüntették ki az Utazó Magazin által felkért szakemberek és olvasók szavazatai alapján.
  • 2009-ben a Turizmus Trend Kiadvány Trend versenyén elnyerte cégünk  a nagyközönség által megszavazott 1. díjat A Tensi nászutak, esküvők külföldön kiadvánnyal.
  • 2010-ben az Utazó Magazin által megkérdezett 300 szakértő szavazatai alapján díjazták a turisztikai iparág legjobbjait, ahol a Tensi elnyerte „Az év utazási irodája” címet.